Via deze rubriek kunt een persoonlijke vraag stellen. Wij doen dan ons best om uw vraag te beantwoorden. De vraag moet natuurlijk wel betrekking hebben op tin. Om uw vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden is het noodzakelijk een duidelijke foto mee te sturen.

Vraag/Question:

Naam: Ronald Verkooij
Plaats: Haarlem N-H
Datum: 11-4-2019
Vraag:
Een goede dag, ik ben in het bezit gekomen van een hoop tinnen spullen.Beschadigd en onbeschadigd, veel met stempeltjes. Ook miniaturen. De vorige, overleden , eigenaar, was werkzaam in Amsterdam bij de riool werken, ik weet niet of dat van belang is. Ik stuur een foto van het geheel. Uiteindelijk mijn vraag: is er iemand bij de vereniging die mij verder kan helpen om dit te (ver)kopen? Bij voorbaat dank voor een antwoord. R.F.Verkooij

Antwoord/Answer:
Het tin op de foto is voor het merendeel 19e- en 20e-eeuws en niet interessant voor de verzamelaar van antiek tin. U kunt het beste contact opnemen met een veilingbedrijf bij u in de buurt.